fbpx

dé hovenier in Pijnacker

OP ZOEK NAAR EEN HOVENIER IN PIJNACKER en OMGEVING?

Verboom Gardens staat in Pijnacker bekend om zijn deskundigheid en 100% tevredenheid. Ben je op zoek naar een hovenier in Pijnacker, neem dan contact met ons op!

Wij bespreken vooraf altijd uitgebreid met jou je wensen, zodat we een passend voorstel en ontwerp kunnen maken. Onze deskundige hoveniers weten in Pijnacker alles op het gebied van tuinen en denken graag met je mee! 

Wil je graag een pergola? Of droom je van een zitkuil in je tuin? Dit kan! We denken graag met je mee, bekijken de mogelijkheden en zorgen voor een creatief ontwerp. 

Het aanleggen van een tuin vraagt om deskundigheid, en onze ervaren hoveniers hebben oog voor detail!  Daarnaast weten wij alles van tuinverlichting, bestrating en beplanting. Door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat jouw tuin een plek van rust en plezier wordt. Of je nu enkel een nieuwe schutting wilt plaatsen of juist een geheel nieuwe tuin wilt aanleggen, onze hoveniers zorgen dat de tuin wordt aangelegd naar jouw wensen en ideeën. Zo krijg je een unieke tuin die helemaal bij jou past! Ben je op zoek naar een hovenier in Pijnacker, dan kan Verboom Gardens je uitstekend helpen met al je tuinwensen. 

tuinverbouwing en tuinrenovatie

Is het aanleggen van een geheel nieuwe tuin niet nodig, dan kun je ook kiezen voor een tuinverbouwing.  Of het nu gaat om een tuinrenovatie, het opnieuw indelen van je tuin of of misschien wel het plaatsen en beplanten van een pergola; onze tuinmannen staan voor je klaar met een goed advies en vakmanschap.

 

Bij Verboom Gardens werken we elke dag hard voor 100% tevredenheid. We zorgen voor een goede planning en het nakomen van onze afspraken. Zo hoort dat!
100% deskundigheid, 100% tevredenheid. Ben je op zoek naar een hovenier in Pijnacker en wil je weten wanneer wij tijd hebben om de mogelijkheden voor jouw tuin te bespreken? of wil je graag advies voor jouw tuin? Neem contact met ons op via telefoonnummer 06-24373155 of stuur een e-mail naar info@verboomgardens.nl.

Benieuwd naar onze projecten? Volg onze Instagrampagina en Tiktokpagina!

Maak een afspraak

Wil je weten wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 06-24373155. We maken graag een afspraak om je tuinwensen te bespreken! 

tuinadvies nodig?

Verboom Gardens staat voor je klaar met professioneel advies, hoogwaardige materialen en vakmanschap. Wij staan in Pijnacker bekend om onze klanttevredenheid en betrouwbaarheid. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of informatiegesprek.