fbpx

Diensten

Tuinaanleg

Ben je toe aan een compleet nieuwe tuin of wil je juist een kleine aanpassing laten doen?

Verboom Gardens is dé expert die je hierbij kan helpen. Wij hechten namelijk veel waarde aan de kwaliteit van onze werkzaamheden en nemen jouw wensen daarbij altijd in acht. Door op de juiste manier te renoveren met hoogwaardige materialen, kun je zo lang mogelijk van jouw tuin genieten.

Onze werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en je kunt bij ons terecht voor het compleet aanleggen van een nieuwe tuin, maar ook voor het vervangen van een schutting of een op maat gemaakte loungebank. Ook verlichting, bewatering en een overkapping behoren tot de mogelijkheden. Kortom, voor elke tuinklus kun je bij ons aankloppen. Twijfel dus niet en neem gerust contact met ons op!

Tuinonderhoud

Een groene tuin is een dynamische omgeving waar bomen en planten voortdurend groeien en bloeien. Om je tuin mooi en gezond te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Bij Verboom Gardens begrijpen we dat elk type tuin anders is en daarom bieden wij op maat gemaakte onderhoudsdiensten aan die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Of het nu gaat om een jaarlijkse snoeibeurt of een maandelijkse onderhoudsbeurt, wij werken samen met jou om ervoor te zorgen dat je bestaande tuin er op zijn best uitziet en dat je planten, struiken en bomen tot hun volle potentieel groeien. Onze ervaren tuinexperts weten precies wanneer en hoe ze snoeiwerkzaamheden moeten uitvoeren om je tuin in topconditie te houden. Daarnaast adviseren wij je graag over de juiste bemesting van je tuin om de groei en bloei van je planten te optimaliseren.

Heeft jouw tuin behoefte aan onderhoud? Wij komen graag bij je langs om te bespreken hoe wij je kunnen helpen om uw groene oase weer nieuw leven in te blazen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Samen je tuinklus uitvoeren?

Wil je zelf een gedeelte van de werkzaamheden uitvoeren en Verboom Gardens het gedeelte laten doen waar je een vakman voor nodig hebt? Dan biedt Verboom Gardens ook de mogelijkheid de werkzaamheden samen uit te voeren!

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Tuinontwerp

Een droomtuin? Bij Verboom Gardens ontwerpen we tuinen volledig aan de hand van jouw wensen! Samen gaan we om de tafel zitten om deze wensen te bespreken. Deze wensen vertalen wij vervolgens naar een uniek en verrassend tuinontwerp.

Het ultieme doel is om je een tuin te geven waar je van kunt dromen. Na het ontwerp wordt er gekeken welke onderdelen van de tuin binnen je budget vallen, of welke materialen er mogelijk aangepast kunnen worden om toch binnen het budget te blijven.

Bij Verboom Gardens staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Indien mogelijk hergebruiken we materialen die al in de tuin aanwezig zijn en letten we op de verschillende materiaalkeuzes en de diverse seizoenen.

Bij het ontwerpen van jouw tuin houden we ook rekening met eventuele kinderen of huisdieren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een schommel of een grasveld toevoegen en gebruiken we veilige materialen en planten.

Ben je nieuwsgierig geworden wat Verboom Gardens voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Beplantingsplan

We helpen je graag de beplanting van je tuin uit te zoeken en maken een beplantingsplan op basis van jouw wensen. We houden rekening met de verschillende seizoenen en bloeiperiodes, evenals zonnige en schaduwrijke plekken om ervoor te zorgen dat de planten optimaal tot hun recht komen.

Om je tuin ook in de winter aantrekkelijk te houden, gebruiken wij groenblijvende of winterbloeiende planten in ons beplantingsplan en adviseren wij planten met diverse bladstructuren en kleurcombinaties. Ben je allergisch voor bepaalde planten of bloemen of heb je huisdieren? Daar houden wij natuurlijk rekening mee wanneer we een beplantingsplan voor je maken.  

Bekijk ons voorbeeld van het beplantingsplan onze website en neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen jouw droomtuin te realiseren.

onze projecten

Komen wij bij jou in de buurt?

Zoek je een hovenier in Leidschenveen, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, Rotterdam Hillegersberg, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nesselande, Zuidplas en de verdere omgeving van Zuid-Holland. Of woon je hier net buiten? Neem telefonisch contact met ons op, we helpen je graag. Voor alle  informatie over jouw tuinproject en onze beschikbaarheid, kun je contact met ons opnemen!