fbpx

Project: Tuinontwerp en tuinaanleg Capelle aan den IJssel


VERBOOM GARDENS REALISEERT DROOMTUIN IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL!

Verboom Gardens is dé hovenier voor tuinontwerp en tuinaanleg. Zo hebben wij recent een prachtige tuin aan mogen leggen in Capelle aan den IJssel. Heb je de before en after van deze tuin al bekeken?

Het tuinproject omvatte onder andere de aanleg van meerdere zitplekken en het creëren van een groter hoogteverschil met behulp van een klein afstapje. Het afstapje is gemaakt van dezelfde natuurklinker als in de rest van de tuin, waardoor het mooi in het geheel past en geen ander materiaal nodig was.

Een bankje in de border waar de laatste zonnestralen de tuin raken is een ware favoriet geworden bij de eigenaren. Hier kun je heerlijk genieten van een wijntje terwijl je ontspant in de laatste zonnestralen van de dag. Het eerste deel van het terras is voorzien van een grote eettafel, waar gezellig getafeld kan worden met vrienden en familie.

Later is er bij het afstapje bij de schuur een tuinhaard van cortenstaal geplaatst, zodat er ook ’s avonds in de tuin gelounged kan worden bij een heerlijk warm vuur. Het staal van de haard is ook terug te vinden in de plantenborders, die gevuld zijn met bodembedekkers en wat hogere beplanting. 

Een grote wens van de eigenaren was de olijfboom, en deze hebben we dan ook geplaatst in een op maat gemaakte ronde cortenstalen plantenbak, helemaal in de stijl van de tuin. De verlichting is op de juiste plekken geplaatst, waardoor de tuin in de avonduren schitterend verlicht is.

Het resultaat? Een prachtige droomtuin waar de eigenaren heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving. 

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw tuin? Neem dan contact met ons op via 06 24 37 31 55 of stuur een mail naar info@verboomgardens.nl

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martijn Verboom (@verboom_gardens)

Deel dit project met anderen :

Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen.