fbpx

Project: Tuinontwerp en tuinaanleg Den Haag

Project: ontwerpen en aanleggen voortuin & achtertuin

Verboom Gardens verzorgt niet alleen tuinonderhoud, maar adviseert ook in het ontwerpt voor de tuin en geeft advies over belichting in je tuin. Recent hebben we voor een van onze klanten tuinontwerp en tuinaanleg in Den Haag verzorgt. Een prachtige tuin met een passend belichtingsplan was het resultaat!

Voordat onze hoveniers starten met het aanleggen van de tuin, worden altijd eerst de wensen van de klant uitgebreid besproken. Wat kost een tuinverbouwing? Dat hangt natuurlijk van een hoop factoren af: welke materialen worden er gebruikt, wat zijn jouw wensen en wat is de grootte van de tuin. Passen je wensen niet helemaal binnen het budget? Dan kijken we samen of we door wat aanpassingen alsnog de tuin van je dromen kunnen realiseren. 

Kindvriendelijke tuin

Een van de wensen van de klant was een kindvriendelijke en diervriendelijke tuin. Belangrijk was dat er in de tuin gespeeld kan worden door de dieren en de kinderen en een ieder hier kon gaan genieten van groen in de tuin. Geen achtertuin vol met tuintegels, maar het liefst ook aardig wat beplanting. Een goede grasmat is dan een must en natuurlijk afwerking met prachtige beplanting die past bij de klant 

voortuin aanleggen

Een voortuin is het gezicht van het huis, het eerste dat je ziet als je aankomt. Een mooie voortuin aanleggen is dan ook minstens net zo belangrijk. In dit geval hebben we gekozen voor een natuurlijk en open hekwerk, mooie bestrating met zowel tegels als hout en natuurlijk mooie en volle beplanting langs het hekwerk. De tuin oogt natuurlijk, modern en verzorgt.  

tuinmaterialen

Tijdens deze tuinverbouwing hebben we gebruik gemaakt van verschillende materialen. Van Dorp Hout leverde het hout van hoogwaardige kwaliteit. Het hout is gebruikt voor een vlonder, de pergola en natuurlijk een houten bankje om van de zon te genieten. We plaatsen een cortenstaal border van Cortenstaal Tuin en prachtige sierbestrating van Schellevis. Onze ervaren tuinmannen weten precies welke beplanting het beste bij het tuinontwerp past en hebben gezorgd voor goed gevulde borders die prachtig in bloei zullen komen. Juist de verschillende materialen geven de tuin een luxe uitstraling. 

tuinverlichting

Om ook ’s avonds van de tuin te kunnen genieten is gekozen voor goede tuinverlichting, die de tuin sfeervol verlicht in het donker. Zo kun je niet alleen overdag genieten van je tuin, maar ook in de avonduren! 

zoek je een hovenier in den haag?

Zoek jij een hoveniersbedrijf voor een tuinontwerp en tuinaanleg in Den Haag (of omgeving)? Neem dan contact met ons op! Wil je meer informatie over ons of over de mogelijkheden voor jouw tuin? Bel ons via 06-442314052 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

FOTO'S VOORTUIN
FOTO'S ACHTERTUIN
Verboom Gardens - tuinaanleg Den Haag
Deel dit project met anderen :

Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen.