fbpx

Project: Tuinontwerp en tuinaanleg Pijnacker (Zuid-Holland)

Verboom Gardens creëert betoverende tuin in Pijnacker (Zuid-Holland)!

Een gloednieuwe woning in Pijnacker heeft nu een adembenemende tuin dankzij de expertise van Verboom Gardens! Het project omvatte de volledige aanleg van zowel de voor- als achtertuin, met oog voor detail en gebruik van diverse materialen om een harmonieus geheel te vormen.

In deze tuin is er veel aandacht besteed aan verlichting, die niet alleen functioneel is maar ook een sfeervolle ambiance creëert. Hout, steen en cortenstaal zijn op slimme wijze geïntegreerd, waardoor er een boeiende mix van texturen en kleuren is ontstaan. De keuze voor cortenstaal komt opnieuw naar voren, zoals bij een op maat gemaakte plantenbak waarin een prachtige olijfboom schittert als middelpunt.

Een diversiteit aan groen, met zorgvuldig gekozen grondbedekkers, verrijkt de tuin en zorgt voor een levendige uitstraling. Het gebruik van verschillende materialen en hoogtes geeft de tuin karakter en diepte. Het resultaat is een eigentijdse buitenruimte die zowel functioneel als esthetisch uitnodigend is.

Bij Verboom Gardens streven we ernaar om jouw tuindromen werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om het omtoveren van een bestaande tuin of het aanleggen van een geheel nieuwe tuin, wij zijn gepassioneerd over het creëren van buitenruimtes waarin je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij ook jouw tuin tot leven kunnen brengen!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martijn Verboom (@verboom_gardens)

Deel dit project met anderen :

Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen.