fbpx

tuinaanleg

tuin laten aanleggen?

Verboom Gardens staat voor vakmanschap, creativiteit en hoogwaardige service. Ons project is geslaagd, wanneer jij 100% tevreden bent. Voor het aanleggen van je tuin ben je bij onze ervaren hoveniers aan het goede adres.

Vakmanschap

Bij Verboom Gardens gaan we voor een prefect resultaat.  Dat betekent een goede planning, goed overleg en vakkundige uitvoering van de aanleg van jouw tuin.

creativiteit

Wij hebben uiteraard ook aandacht voor praktische aspecten zoals tuinverlichting en bewateringssystemen voor je tuin. Want waarom zou je alleen overdag van je tuin genieten? Met onze slimme verlichtingsplannen zorgen we voor een gezellige sfeer, zodat je ook in het donker kunt genieten van je tuin. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het plaatsen van een buitenkeukens of een  overkapping. 

Benieuwd naar onze projecten? Volg onze Instagrampagina en Tiktokpagina!

hoogwaardige service

Naast het ontwerpen en aanleggen van je tuin, verzorgen wij ook tuinverbouwingen. Of het nu gaat om het renoveren van je achtertuin, het maken van een nieuwe tuinindeling of het plaatsen van bijvoorbeeld een pergola, onze hoveniers staan voor je klaar met praktische oplossingen en vakmanschap. Wil je je tuin laten onderhouden? Ook dan staan onze tuinmannen voor je klaar. Verboom Gardens staat niet voor niets bekend om volledige en hoogwaardige service. 

wij verzorgen tuinaanleg in:

Leidschenveen, Zoetermeer, Den HaagDelft, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, Rotterdam Hillegersberg, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nesselande, Zuidplas en Zuid-Holland. 

Hovenier Delft | Verboom Gardens
Project Pijnacker | Verboom Gardens

tuin aanleggen?

Verboom Gardens staat voor je klaar met professioneel advies, hoogwaardige materialen en vakmanschap. Neem contact met ons op voor meer informatie