fbpx

Project: Tuinontwerp en tuinaanleg Kinderopvang ’t Groene Juffertje – Nootdorp

KINDVRIENDELIJKE TUIN BIJ KINDEROPVANG IN NOOTDORP

Bij kinderopvang ’t Groene Juffertje in Nootdorp hebben ze als doel goede kinderopvang te bieden door ieder kind op een verantwoorde en veilige manier uit te dagen tot activiteit en creativiteit. Daar hoort natuurlijk een groene tuin bij! Een tuin waarin ook de allerkleinste op ontdekkingstocht kunnen. Verboom Gardens verzorgde deze unieke en kindvriendelijke tuin in Nootdorp. 

TUINAANLEG: EEN GROENE SPEELPLAATS

Het creëren van een kindvriendelijke tuin vereist niet alleen oog voor detail, maar ook kennis van veiligheid en speelbaarheid. Bij Verboom Gardens hebben we nauw samengewerkt met Kinderopvang ’t Groene Juffertje om een buitenruimte te ontwerpen die kinderen uitnodigt om te verkennen, te spelen en te leren.

Onze hoveniers hebben gezorgd voor een zorgvuldige aanleg van de tuin, met aandacht voor veilige speeltoestellen, natuurlijke elementen en ruimte voor creativiteit. Het doel was om een omgeving te creëren die zowel stimulerend als veilig is voor kinderen van verschillende leeftijden.

Bij de aanleg van de tuin hebben we rekening gehouden met de specifieke behoeften van Kinderopvang ’t Groene Juffertje, zoals voldoende ruimte voor groepsactiviteiten en individueel spel, evenals zones voor rust en ontspanning.

Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de tuin gemakkelijk te onderhouden is, met behulp van duurzame materialen en waterbesparende technieken. Op die manier kunnen de medewerkers van de kinderopvang zich concentreren op het welzijn van de kinderen, in plaats van zich zorgen te maken over het onderhoud van de tuin.

TUINONTWERP: KINDVRIENDELIJK EN FUNCTIONEEL

Het tuinontwerp voor Kinderopvang ’t Groene Juffertje is zorgvuldig afgestemd op de behoeften van zowel kinderen als verzorgers. Met als resultaat een tuin die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik.

GROENE TUIN

De tuin van Kinderopvang ’t Groene Juffertje is een prachtige stukje rust en groen in het hart van de stad. Je vergeet er even dat je dicht bij de stad bent en de kinderen kunnen er veilig en ontspannen in de tuin spelen. Door het gebruik van diverse planten en bomen hebben we gezorgd voor een levendige en kleurrijke omgeving die uitnodigt tot spelen en ontdekken. De kinderen kunnen er zelfs hun middagdutje doen!

DUURZAAMHEID

Bij Verboom Gardens streven we naar duurzaamheid in al onze projecten. Daarom hebben we bij de aanleg van de tuin gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen en technieken, zoals waterbesparende irrigatiesystemen en gerecyclede materialen.

Duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de toekomst van de kinderen die de tuin van Kinderopvang ’t Groene Juffertje zullen gebruiken. Door te kiezen voor duurzame oplossingen, dragen we bij aan een gezondere en groenere wereld voor de volgende generaties.

Met ons tuinontwerp en de aanleg van deze kindvriendelijke tuin in Nootdorp hebben we een plek gecreëerd waar kinderen veilig kunnen spelen, ontdekken en leren in een groene en inspirerende omgeving. Benieuwd naar wat Verboom Gardens voor jouw tuin kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


MEER PROJECTEN BEKIJKEN?

Verboom Gardens verzorgt tuinontwerp en tuinaanleg Zuid-Holland en daar net buiten, zowel voor bedrijven als particulieren. Ben je benieuwd naar onze andere projecten? Neem dan een kijkje op onze projectenpagina’s!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martijn Verboom (@verboom_gardens)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martijn Verboom (@verboom_gardens)

Deel dit project met anderen :

Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen.